Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αναγνωστοπούλου: “Δεν φταίω” απαντά για τους διορισμούς των ανηψιών της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Για τον διορισμό της ανηψιάς της στο γραφείο του κ. Παρασκευόπουλου και του ανιψιού της στο δικό της πολιτικό γραφείο μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου. Η Σία Αναγνωστοπούλου αναρωτήθηκε: “Είμαι υπόλογη που ένας υπουργός προσέλαβε συγγενείς μου”;

Η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λέω πάντα και στο κόμμα μου, ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον” συμπλήρωσε η ίδια.

Η αναπληρώτρια υπουργός έκανε ακόμη λόγο για “απίστευτο κανιβαλισμό” και στην συνέχεια αναρωτήθηκε: “Στο πολιτικό του γραφείο, δεν μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;“.

Εδώ να σημειώσουμε ότι από τις εκλογές του Ιανουαρίου, είχε διοριστεί στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, η 25χρονη δικηγόρος και ανιψιά της υπουργού, Ελισάβετ Σίσκου, θέση στην οποία επανατοποθετήθηκε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου (2-10-2015).

Με διαφορετική απόφαση στις 6-11-2015 του υπουργού Παιδεία, Νίκου Φίλη, διορίστηκε αναδρομικά από τις 23-9-2015 στο πολιτικό της γραφείο ο 29χρονος ανιψιός της, Στέφανος Σίσκος, σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε