Πολιτική

Ανασχηματισμός: “Η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου συνεχίζει”, τονίζει η ΧΑ

"Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει την ίδια εθνοκτόνο πολιτική", αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της για τον ανασχηματισμό.

Όπως τονίζει: “Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά συνεχίζει την ίδια εθνοκτόνο πολιτική της, συνεχίζει να αποτελεί φερέφωνο των ξένων τοκογλύφων και συνεχίζει να κρατά παράνομα στη φυλακή τον Αρχηγό και βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Παρά την καταδίκη αυτής της άθλιας πολιτικής από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, η Ελλάς παραμένει δέσμια του δεύτερου και του τέταρτου κόμματος που λογοδοτούν μόνο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Ο Αγώνας για Εθνική Ελευθερία συνεχίζεται!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Γκίκας Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών – Βούλτεψη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντινόπουλος στο Εσωτερικών

Τα ονόματα – έκπληξη στη νεα κυβέρνηση!

Σοφία Βούλτεψη: Η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος της κυβέρνησης

Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα

Ο νέος τσάρος της Οικονομίας Γκίκας Χαρδούβελης – Όλο το βιογραφικό του – ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης