Πολιτική

Ανασχηματισμός: Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος [pics]

Ο ανασχηματισμός έφερε νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Ένα εξ αυτών ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος παίρνει την θέση της -εξαιτίας του επιδόματος ενοικίου- αποπεμφθείσας, Ράνιας Αντωνοπούλου.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν από τις 11/11/2016 ως σήμερα Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Και αφότου ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός, είναι ο ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Click4more: Οι… εκπλήξεις του ανασχηματισμού! “Μέσα” ο Φώτης Κουβέλης – Όλα τα ονόματα της νέας κυβέρνησης

Ο ανασχηματισμός “έβγαλε” Νάσο Ηλιόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

[read4more]

Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Δείτε τον σε παλαιότερο βίντεο να μιλά για τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο το 2010 και η επίσκεψη Τσίπρα

Όπως προαναφέραμε, ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού. Ενώ είχε αυτή τη θέση, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία το 2010. Συγκεκριμένα, είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια επεισοδίων με αστυνομικούς στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο -τότε πρόεδρος του Συνασπισμού- Αλέξης Τσίπρας, τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες

nasos nasos nasos

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανάγνωση των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη από το Μαξίμου, η δέσμευση Μητσοτάκη και η αντίστροφη μέτρηση για προανακριτικές
Στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης  είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι τα χθεσινά συλλαλητήρια δημιουργούν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον
Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην Αθήνα
Γεραπετρίτης – Ρούμπιο: 45λεπτη συνάντηση σε θερμό κλίμα για ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Ουκρανία
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε στον Μάρκο Ρούμπιο ότι ανεξαρτήτως της αντιπαράθεσης Τραμπ - Ζελένσκι, η Ευρώπη παραμένει πιστή σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Ουκρανία
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον
Μαρινάκης για τα επεισόδια μετά τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη: «Νοσηρές μειοψηφίες προσπάθησαν να αμαυρώσουν μία ημέρα πένθους»
«Η πολιτεία το πάνδημο αίτημα του "ποτέ ξανά" να το μετατρέψει σε ακόμη περισσότερες πολιτικές για ασφαλείς σιδηροδρόμους» τονίζει σε ανακοίνωσή του
Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη