Πολιτική

Αναβάλλεται η επίσκεψη του βασιλιά και της βασίλισσας της Ολλανδίας στην Ελλάδα

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος που μαίνεται αναβάλλει την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και των δεινών που υφίσταται ο ουκρανικός λαός, μετά από συνεννόηση, του Βασιλιά Γουλιέλμου-Αλέξανδρου και της Βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η προγραμματισμένη για τις 16 έως 18 Μαρτίου επίσημη επίσκεψή τους στην Ελλάδα αναβάλλεται.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης