Πολιτική

Αναβάθμιση στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου: «Κοσμογονία στις λιμενικές μας υποδομές», λέει ο Μητσοτάκης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και επέκτασης του λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε και μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός είπε ότι πλέον από την φάση της ωρίμανσης και της κατασκευής περνάμε στην φάση της παράδοσης των μεγάλων έργων που αλλάζουν την όψη της χώρας.

«Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ένα από αυτά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι το έργο αυτό  θεωρείται ιδιαιτέρα σημαντικό όχι μόνο για την Φθιώτιδα αλλά και για όλη την χώρα.

«Τους επόμενους μήνες θα παραδοθούν και άλλα όπως και τα επόμενα χρόνια», είπε ακόμα και αναφέρθηκε στην στρατηγική σημασία του λιμανιού του Αγίου Κωνσταντίνου. «Θα είναι ένα λιμάνι εξαιρετικά ανταγωνιστικό», είπε και πρόσθεσε ότι «συντελείται μια κοσμογονία στις λιμενικές μας υποδομές».

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα είναι προσβάσιμο σε μεσαία και μικρά κρουαζιερόπλοια.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης