Πολιτική

Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα – Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας ξυλοκοπήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (23-09-2018) στην Καλαμάτα.

Αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη των οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Όπως ανακοινώθηκε από την έδρα, η νέα δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου και στην συνέχεια οι οκτώ κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι.

Συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα

Στο μεταξύ, με αφορμή την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 5:00 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, όπου θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιώτα Κοζομπόλη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ