Πολιτική

Αναζήτηση συμμαχιών εν’ όψει του δεύτερου γύρου στην κεντροαριστερά – Συνάντηση Ανδρουλάκη – Καμίνη

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε ο Γιώργος Καμίνης, εν' όψει και του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς την Κυριακή (19.10.2017).

Ο κ. Καμίνης εξέφρασε αρχικά τα συλλυπητήριά του στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν με τόσο τραγικό τρόπο λόγω της κακοκαιρίας. «Είμαστε σε επαφή με τους δήμους όπου έχουν εμφανιστεί όλα αυτά τα καιρικά φαινόμενα, με το δήμο Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγάρων και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε», είπε.

“Θέλουμε ένα πολυτασικό κόμμα”

Όσον αφορά στο κυρίως αντικείμενο της συνάντησης,  ο κ. Καμίνης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, να δώσουν το «παρών» και την ερχόμενη Κυριακή. «Μιλήσαμε για την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ενιαίο, πολυτασικό κόμμα που θα έχει ενιαία έκφραση και παρουσία, εντός και εκτός Βουλής. Τον ενημέρωσα επίσης, ότι η τάση που εκφράστηκε μέσα από την υποψηφιότητά μου πρόκειται πλέον να προσλάβει συγκεκριμένη πολιτική και οργανωτική μορφή», είπε ο κ. Καμίνης.

«Από την πλευρά μου, θέλω κι εγώ να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων. Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για τη Δυτική Αττική και για όλη την πατρίδα μας, διότι ειναι ένα πρωτοφανές γεγονός, που δείχνει τις αδυναμίες που υπάρχουν στη χώρα μας και τις οποίες πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουμε δυναμικά», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.kaminis androulakis

“Ο Καμίνης πήρε μια γενναία απόφαση”

Όσον αφορά την ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής, ο κ. Ανδρουλάκης εκθείασε τον δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας: «Πήρε μια γενναία απόφαση, να προσθέσει στη διαδικασία ενότητας και επανίδρυσης της δημοκρατικής παράταξης. Πραγματικά τον τιμώ, διότι με το πολιτικό του ήθος, με το πρόγραμμά του, έδωσε έναν αγώνα πολιτικής αξιοπρέπειας. Βοήθησε πάρα πολύ σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε.

Γι’ αυτό λοιπόν, ζητώ κι εγώ από τους προοδευτικούς πολίτες, να είναι συνοδοιπόροι μας, συνιδρυτές και, με μαζική συμμετοχή και στις 19 του μηνός, την Κυριακή αυτή, να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε λοιπόν στην πολιτική ανανέωση, πιστεύω στην ενότητα των θέσεων, των ιδεών του προγράμματος και όχι στην ενότητα του διαμοιράσματος εξουσίας. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η παράταξή μας μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά».

kaminis androulakis kaminis androulakis kaminis androulakis kaminis androulakis

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης