Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κατσιαντώνης – Διαψεύδει συνεργασία με ΝΔ

Φεύγει από την Ένωση Κεντρώων ο Βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης. Στην επιστολή του διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με τη ΝΔ.

Η αποχώρηση του βουλευτή Λάρισας Γιώργου Κατσιαντώνη είναι η τρίτη από την Ένωση Κεντρώων.

Ο Βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε και δηλώνει «ανοικτός σε πιο κόμμα θα πάει…». Προς το παρόν δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στα προβλήματα της εκλογική του περιφέρεια της Λάρισας. Ο βουλευτής δήλωσε γενικά πως αποχωρεί από το κόμμα του γιατί έχει «πολιτική διαφωνία» και παράλληλα διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ. Μιλώντας πριν λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε πως θα σκεφτεί εάν στις επόμενες εκλογές ή μέχρι τότε, θα ενταχθεί σε κάποιο άλλο κόμμα, ενώ άφησε επίσης ανοικτό και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε κόμμα που σήμερα δεν είναι στην Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ