Site icon NewsIT

ΑΝΕΛ: “Αποστάτες η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος – Πριν τρέξουν στον Σαμαρά, να παραδώσουν τις έδρες τους!”

26.03.2014 | 11:28
ΑΝΕΛ: “Αποστάτες η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος – Πριν τρέξουν στον Σαμαρά, να παραδώσουν τις έδρες τους!”

- Σκληρή ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για την απόφαση της Χρυσούλας Μαρίας Γιαταγάνα και του Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου - να παραιτηθούν από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Τονίζουν την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι - Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν με 15 βουλευτές - Διαβάστε την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αλλά και την επιστολή παραίτησης των δυο βουλευτών

Με μια ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιτίθενται στους δυο βουλευτές τους που ανεξαρτητοποιήθηκαν, κα Χρυσούλα Γιαταγάνα και κ. Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο.

Τους χαρακτηρίζουν αποστάτες και τους κατηγορούν ευθέως ότι θα συνεργαστούν με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει τίτλο: “Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για την αποστασία”.
Κατηγορούν τα ΜΜΕ ότι εχουν απομονώσει τους ΑΝΕΛ από τηλεοράσεις και εφημερίδες, δέχονται επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή ΜΜΕ, χαρακτηρίζουν ρίψασπι τον ανεξάρτητο επίσης Γιώργο Νταβρή και αποκαλούν ξεκάθαρα τους δυο βουλευτές “αποστάτες”.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

– Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με λάσπη,

– μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες,

– μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή,

η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το Κίνημα των πολιτών που αντιστάθηκε και θα συνεχίσει να αντιστέκεται μέχρι τέλους στις δυνάμεις κατοχής.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν φοβόμαστε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.

Αυτούς που δεν άντεξαν τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση.

Νωρίτερα η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία τονίζουν ότι επιθυμούν να παραιτηθούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα και οι δυο βουλευτές, ο κ. Γιοβανόπουλος ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα και γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. είχαν πολλές εσωτερικές διαφωνίες τόσο με τον Πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο όσο και με άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Πριν από λίγο καιρό η κυρία Γιαταγάνα είχε πει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «βουλιάζει».

Πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μένει με 15 βουλευτές.

Στις επιστολές τους, κανείς από τους δυο δεν εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Αιμορραγία” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Παραιτήθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος

Σήμερα … κληρώνει για τους υπόλοιπους της Χρυσής Αυγής

Το Ποτάμι στην… Ευρώπη – Οι θέσεις για την εξωτερική πολιτική

“Φωτιά” στο Ποτάμι έβαλε ο Δήμου! Αμφισβητεί την Επανάσταση του ’21

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version