Πολιτική

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Δένδια – Τσαβούσογλου στη Μπρατισλάβα

Πιθανή είναι μια συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο του Φόρουμ της Μπρατισλάβας (GLOBSEC 2020 Bratislava Forum), όπου και οι δυο υπουργοί είναι ομιλητές και είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (08.10.2020). 

Πάντως από το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δεν επιβεβαιώνουν ότι έχει οριστεί συνάντηση. Ο κ. Δένδιας θα έχει συνομιλίες με τον Σλοβάκο ομόλογο του, Ιβάν Κόρτσοκ, ενω θα γίνει δεκτός και από τον πρωθυπουργό της χώρας, Ίγκορ Μάτοβιτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα