Πολιτική

Ανταρσία στη ΔΗΜΑΡ – Τα ονόματα όσων στηρίζουν την ”Ελιά”

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ και πολίτες που κινούνται στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς,προχώρησαν στη συγκρότηση κίνησης στηρίζοντας τις προσπάθειες των 58 για την ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς .

Την περασμένη Παρασκευή έγινε σύσκεψη στην Αθήνα και εκλέχθηκε συντονιστικό όργανο το οποίο θα προετοιμάσειι πανελλαδική σύσκεψη στελεχών και μελών της κίνησης.

Οπως αναφέρουν θέλουν συντεταγμένα να συμβάλουν στην υπόθεση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και να εργαστούν για την επιτυχία του ψηφοδελτίου της στις Ευρωεκλογές.

Το συντονιστικό της Αριστερής Μεταρρυθμιστικής Κίνησης απαρτίζουν οι: Αγριαντώνη Χριστίνα, Αντωνίου Γιάννης, Βαρελάς Ανδρέας, Γλαμπεδάκης Μάνος, Δεληπέτρου Εύη, Διόγος Μάκης, Καλατζής Παναγιώτης, Καούνης Γιάννης, Κουρουζίδης Σάκης, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Παπαγιαννοπούλου Λέλα, Πλεμένος Γιώργος, Σαμαντάς Τέλης.

Ωστόσο δεν στηρίζουν αυτή την προσπάθειά τα μέλη από την μειοψηφία της Κ.Ε του κόμματος ούτε ο Σ. Λυκούδης, ούτε Μ. Λιοναράκη, Κ. Κάρης, Δ. Τσικαρδάνη και Γ. Καραγρηγορίου, που έχουν εκλεγεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε επίσης:

Αλαβάνος: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν γίνεται καταγγελία Μνημονίου και παραμονή στο ευρώ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ