Πολιτική

“Αντάρτικο” στο ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό;

“Τίποτε δεν θα γίνει΄” λένε με νόημα κορυφαίοι Κυβερνητικοί παράγοντες, ωστόσο για να εκτονωθεί η κατάσταση δεν αποκλείεται να συγκληθεί ακόμη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό τον Πρωθυπουργό μέσα στην εβδομάδα.

Αυτό καθώς τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αναμένεται να προκαλούν διαρκώς ονομαστικές ψηφοφορίες ώστε να δοκιμάσουν την Κυβερνητική συνοχή.

“Η κυβέρνηση δοκιμάζεται κάθε μέρα ωστόσο δεν μας φοβίζει τίποτε δεν υπάρχει θέμα διάστασης κυβέρνησης – μελών Κ.Ο.”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε οτι οι βουλευτές εκφράζουν την αγωνία τους παράλληλα όμως συναισθάνονται και την αναγκαιότητα των ρυθμίσεων.

“Δεν έχουμε μιλήσει για κομματική πειθαρχία και για το αν υπάρξουν διαρροές, θέμα πρόωρων εκλογών δεν υπάρχει”, κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο Ανδρέας Λοβέρδος δέχθηκε σκληρή κριτική από τους Βουλευτές Κουρουπλή-Κουκουλόπουλο-Τζελέπη-Τιμοσίδη-Γιαννακά και άλλους παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι να υπάρξουν βελτιώσεις ποπυ αφορούν στις ασθενέστερες ομάδες.

Πολλοί βουλευτές ωστόσο τονίζουν ότι το νομοσχέδιο σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος, ωστόσο η Κυβέρνηση δεν μοιάζει να ανησυχεί για διαρροές.
Το μήνυμα από το Μαξίμου είναι σαφές προς αυτή την κατεύθυνση “η ψήφιση του νομοσχεδίου είναι μια κορυφαία κυβερνητική επιλογή” κάτι που σημαίνει ότι πιθανή μη ψήφιση θα σημάνει και πολιτικές εξελίξεις.
Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα ότι κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης είναι “ασυνήθιστα καθησυχαστικά” ως προς αυτό διαβεβαιώνοντας ότι τελικά δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Διαβάστε επίσης:
Πως θα εξαγωράσετε 7 πλασματικά χρόνια- ακριβή η αναγώριση σπουδών-στρατού-αδειών

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι