Πολιτική

Άνθιμος: Όχι εκλογές! Έγινε λάθος με τον ΕΝΦΙΑ

Κατά των εκλογών τάχθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ενώ για την επιστροφή 500.000 ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ, είπε ότι πρόκειται περί λάθους.

«Δεν χρειάζονται εκλογές. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να πετύχει» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος. Ερωτηθείς για την επιστροφή ποσού περίπου 500 χιλιάδων ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ που είχε κληθεί να πληρώσει η Μητρόπολη είπε πως «οι υπάλληλοι της εφορίας είχαν κάνει λάθος και η Μητρόπολη είχε κάνει ένσταση γι’ αυτό της επιστράφηκαν τα χρήματα».

Πρόσθεσε πως η Μητρόπολη έχει ένα κτίριο στο οποίο στεγάζεται και σύμφωνα με το νόμο κατηγορίες ακινήτων δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1