Πολιτική

Αντώνης Κοτσακάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνει ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα Κοτσακά προς ΠΑΣΟΚ: «Θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω για στελέχη που ήταν κοντά στον Άκη και σήμερα βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια».

Το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Κοτσακάς με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε για την παλιά σχέση του με τον Α. Τσοχατζόπουλο και τη συμμετοχή του σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με μηνύματα προς το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ο κ. Κοτσακάς σημείωσε: «Κατανοώ όσους μου επιτίθενται όλοι αυτοί θα εχουν κάποιο λόγο, αλλά θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω για στελέχη που σήμερα βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ που κάποτε ηταν συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου. Δεν το κάνω όμως δεν θέλω να το κάνω. Σε μένα εχουν ψαχτεί ολα τα περιουσιακά μου στοιχεία πολλές φορές και απο την πολιτική έμεινα μαλλον φτωχότερος». Στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κοτσακάς απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ».
 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ