Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς για Φώφη Γεννηματά: Βαριά μέρα σήμερα για όποιον καταλαβαίνει

Πλήθος πολιτικών και πολιτών συρρέουν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τη Φώφη Γεννηματά, λίγο πριν την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 σήμερα Τετάρτη (27.10.2021). Ένας από αυτούς που την αποχαιρέτησαν ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε, μετά το αντίο του στη Φώφη Γεννηματά: 

«Ήξερα από πολύ παλιά στη Μεσσηνία τον πάτερα της που ήταν εκεί βουλευτής. Έδειξε αξιοπρέπεια, έδειξε τι θα πει να είσαι καθώς πρέπει, πολιτικά ώριμη, αγωνίστρια και έδωσε παράδειγμα για όλο τον πολιτικό κόσμο, παράδειγμα συνέπειας και παράδειγμα μαχητικότητας. Και σήμερα είναι βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ