Τρίτη, 15 Οκτ.
25oC Αθήνα

Αντώνης Σαμαράς – Νίκος Παππάς: Από το «θα τους πάω μέχρι τέλους» στο «και ας παν στην ευχή τα παλιά»

Αντώνης Σαμαράς – Νίκος Παππάς: Από το «θα τους πάω μέχρι τέλους» στο «και ας παν στην ευχή τα παλιά»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η θερμή χειραψία του Αντώνη Σαμαρά με τον Νίκο Παππά το βράδυ της Δευτέρας (14/10/24) στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν η είδηση που ξεχώρισε και επισκίασε την κοινή εμφάνιση του ίδιου με τον Κώστα Καραμανλή, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη το τελευταίο διάστημα.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ κυρίως από την δεξιά πτέρυγα με κάποιους να θυμούνται έντονα το «θα τους πάω μέχρι τέλους», που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Νίκο Παππά με αφορμή την επιχειρούμενη εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση Novartis.

Τα social media πήραν φωτιά ενώ και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν στα μάτια τους. Και δεν ήταν μόνο η χειραψία αλλά το γεγονός ότι οι δυο πολιτικοί αντίπαλοι που έπνεαν μένεα ο ένας για τον άλλο τα έλεγαν σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν να βρεθούν καιρό. 

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι όσοι συριζαίοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη δύση.

Για παράδειγμα, η Θεοδώρα Τζάκρη καθόταν μόνη και έφυγε πρώτη.

Ο Σωκράτης Φάμελλος ήταν παρέα με την «γαλάζια» Ζωή Ράπτη εκ δεξιών και την «πράσινη» Μιλένα Αποστολάκη εξ ευωνύμων.

O δε Κώστας Καραμανλής έδειχνε να απολαμβάνει την βραδιά με τον Νίκο Ανδρουλάκη ακριβώς δίπλα του και στη συνέχεια με την καλή παρέα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις