Πολιτική

Χαριστική βολή από Σόιμπλε: Πριν πεινάσει (η Ελλάδα), μαγειρεύει (η Γερμανία)

Χαριστική βολή από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε... στις ελληνικές διαπραγματεύσεις ενόψει του αυριανού κρίσιμου Eurogroup. "Η γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αποτυχίας έως τις 30 Ιουνίου", αποκάλυψε ο κ. Σόιμπλε.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν εκφράστηκε θετικά σχετικά με το αν υπάρχει ελπίδα για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χανς Μίχελμπαχ αναφερόμενος στην ενημέρωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και πρόσθεσε ότι ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ότι «δεν υπάρχει η προετοιμασία προκειμένου να φθάσουμε σε απόφαση».

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, κατά την ίδια συνεδρίαση, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε στους βουλευτές της Επιτροπής ότι η γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο αποτυχίας των διαπραγματεύσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1