Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Απαισιόδοξος για τη μείωση του ελλείμματος ο Γ. Καρατζαφέρης

Γιώργος Καρατζαφέρης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σκληρά λόγια του προέδρου του ΛΑΟΣ για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Διαχρονικές ευθύνες σε ΝΔ και ΠαΣοΚ για την κρίση της οικονομίας αναγνώρισε ο Γ. Καρατζαφέρης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε απαισιόδος για την μείωση του ελλείμματος και είπε χαρακτηριστικά: “θα κουβαλήσω αρκούδα στην πλάτη του στο μέγεθος του κ. Πάγκαλου αν καταφέρετε να μειώσετε το έλλειμμα”. 

Αναφερόμενος στα οικονομικά μέτρα που εξήγγελε ο Γ. Παπακωνσταντίνου στο Λονδίνο δήλωσε πως όταν βρέθηκε και ο ίδιος στην βρετανική πρωτεύουσα οι Βρετανοί γελούσαν με αυτά, ενώ αναφερόμενος στην κριτική που μας ασκούν οι Γερμανοί ζήτησε να τους απαντήσουμε απαιτώντας να πληρώσουν για τα λάθη του 1941 τα οποία κοστολόγησε στα 10 δις ευρώ.
 
Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την παροχή ψήφου στους μετανάστες, ενώ επιτέθηκε στον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ζητώντας να μην υποστηρίζει το ΠαΣοΚ σε αυτή την νομοθετική πρωτοβουλία όπως επίσης να αλλάξει και γραμμή στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ. 

“Να κάνετε υπέρβαση και να ξεφύγετε από τις δουλείες του καραμανλισμού δεν μπορεί η Τουρκία να μπει στην ΕΕ με το casus belli και τις παραβιάσεις”, ενώ τον κάλεσε να απαντήσει εάν η ΝΔ θα πρεσβεύει το άλλο ΠαΣοΚ ή το άλλο πατριωτικό κόμμα στη Βουλή. Τέλος επανέφερε το αίτημα του για τη σύσταση εξεταστική επιτροπής για τις υπέρογκες αμοιβές στην ΕΡΤ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε