Πολιτική

Απάντηση Άδωνι σε Λαζόπουλο: «”Κοτούλα” είμαι εγώ και όχι αυτός;»

Ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο καλά κρατεί. Μετά τη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού στο Down Town ήρθε και η απάντηση, μέσω twitter από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέντευξή του στο γνωστό περιοδικό, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό, πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στο θέατρο Βέμπο και ζήτησε να παρέμβει στο Αλ Τσαντίρι, αλλά δεν του επετράπη η είσοδος.

«Δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων -εκεί είναι κοτούλα-, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή;», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και φυσικά δεν έμεινε αναπάντητο από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter “επέστρεψε” τον χαρακτηριστικό… “κοτούλα” στον Λάκη Λαζόπουλο. Έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «”Κοτούλα” είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό;».

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Θα επαναφέρουμε τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας μετά τα συλλαλητήρια
Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε ότι «είναι παγιωμένη η άποψη στην κοινωνία ότι υπάρχει σχέδιο συγκάλυψης μετά τα Τέμπη» και χρέωσε στον πρωθυπουργό «την κρίση αξιοπιστίας στη Δικαιοσύνη»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος
Μαρινάκης για δηλώσεις Σαμαρά: «Αλίμονο αν μας περνούσε από το μυαλό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών»
«Είναι αυτονόητο ότι από μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν απειλείται η ομαλότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού
Ο Παύλος Μαρινάκης
Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ για την Αλεξανδρούπολη και η αλήθεια για τη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή
Με την MDCA του 2021 προβλέπεται η χρήση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης από τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις για τη διευκόλυνση μετακίνησης στρατιωτικού προσωπικού, μέσων και εξοπλισμού
Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Άννα Διαμαντοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη – Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια»
«Tο να πούμε "πέφτει η κυβέρνηση” δεν ανήκει στη Δημοκρατία, οι κυβερνήσεις αλλάζουν στις εκλογές» τόνισε μεταξύ άλλων η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ
Η Άννα Διαμαντοπούλου