Πολιτική

Απάντηση Γεροβασίλη για τους 80 αστυνομικούς του Αλέκου Φλαμπουράρη

Χωρίς πολιτικές διακρίσεις αλλά όπου και εφόσον απαιτείται, λαμβάνονται τα μέτρα αστυνομικής προστασίας, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για τα μέτρα αστυνομικής προστασίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνει επίσης ότι τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υπογραμμίζει ότι η κατοικία του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει δύο φορές στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης.

Όπως ειδικότερα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «τα μέτρα αστυνομικής προστασίας των πολιτικών προσώπων, είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και λαμβάνονται όπου και εφ όσον απαιτείται, χωρίς πολιτική διάκριση».

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων, που επιλέγουν τα μέτρα προστασίας για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, προκειμένου να καλλιεργήσουν δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα, υπενθυμίζεται ότι η κατοικία του υπουργού Επικρατείας, έχει γίνει, δύο φορές στο πρόσφατο διάστημα, στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης”, δηλώνει επίσης η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ