Site icon NewsIT

Απάντηση Μητσοτάκη σε Ντόλιο: “Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια”

13.02.2014 | 19:40
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Με τη φράση «σιγά τα ωά» απάντησε και ο Κ. Μητσοτάκης στον Γ. Ντόλιο, τονίζοντας πως χρησιμοποιεί τις ίδιες λέξεις για τους υφιστάμενους νόμους, νόμους που φέρουν την υπογραφή προηγούμενων κυβερνήσεων, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές και προς τον προκάτοχό του Αντώνη Μανιτάκη.

 «Εγώ παρέλαβα λίστες… Στο παρελθόν, κλείναμε οργανισμούς χωρίς κανέναν εργαζόμενο  και κανένα δημοσιονομικό όφελος ή συγχωνεύαμε δομές και μεγάλα νομικά πρόσωπα χωρίς καμία πρόβλεψη για ουσιαστική εξοικονόμηση πόρων ως αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Ντόλιο ότι «συγκρίνει  μήλα με πορτοκάλια», εξηγώντας ότι  «η κατάργηση φορέων έχει όφελος για το δημόσιο και η κατάργηση των δημοσιεύσεων έχει κόστος για το δημόσια αλλά όφελος για τις επιχειρήσεις» και αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο όφελος, όπως είπε, που θα έχουν οι μικρές ΕΠΕ από τη μη υποχρέωση συγκεκριμένων δημοσιεύσεων στο εθνικό τυπογραφείο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ κατά Στουρνάρα – Βόμβα Ντόλιου: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς

Ξεσπάθωσε ο Ντόλιος για το νομοσχέδιο Μητσοτάκη: Σιγά τα ωά!

Ντόλιος: Να στηρίξουμε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version