Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα: Προσεχώς… στελέχη μας πίσω από τη δολοφονία Κένεντι!

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα: Προσεχώς… στελέχη μας πίσω από τη δολοφονία Κένεντι!

“Περιμένουμε με αγωνία, στο προσεχές μέλλον, νέα «αποκαλυπτικά» άρθρα σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα που συνδέει τη δράση “περίεργων” ΜΚΟ με στελέχη του κόμματος.
 

Δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” αναφέρεται σε περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο στη Λέσβο, όταν πέντε εργαζόμενοι σε ΜΚΟ επιχείρησαν, σύμφωνα με τη δικογραφία, να ρυμουλκήσουν βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες χωρίς να ενημερώσουν τις αρχές για τη δράση τους.

Οι πέντε εθελοντές συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας παροχής βοήθειας σε μετανάστες και πρόσφυγες για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια.

Την ημέρα της απολογίας τους, στις 16 Ιανουαρίου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Π. Λάμπρου και ο δήμαρχος της Λέσβου Γ. Πάλλης) στάθηκαν στο πλευρό τους και το δημοσίευμα του Θέματος κάνει λόγο για “Τρίγωνο Λάμπρου – ύποπτων ΜΚΟ – διακινητών”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: “Η ναυαρχίδα του κίτρινου τύπου μας έχει συνηθίσει σε εκστρατείες λάσπης και συκοφαντιών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σημερινό φύλλο της σπατάλησε  σελίδες επί σελίδων για την κακότεχνη συγγραφή ενός ψευτο-αστυνομικού ρεπορτάζ. Περιμένουμε με αγωνία, στο προσεχές μέλλον,  νέα «αποκαλυπτικά» άρθρα σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Τζ. Φ. Κένεντι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε