Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Απάντηση Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Σόιμπλε! “Ανοησία, εθνικισμός κι έγκλημα…”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απάντηση προσωπικά στον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δίνει η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την απάντησή της στέλνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

“Η Ελλάδα δεν είναι κράτος” είπε ο Βόλγκανγκ Σόιμπλε και άναψε φωτιές. Ο Γερμανός υπουργός έδωσε συνέντευξη στον ανταποκριτή της εφημερίδας Liberation στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

“Όταν η κρίση ξεκίνησε να γίνεται αισθητή, το ΔΝΤ και η ΕΕ θέλησαν να δώσουν στην Ελλάδα την ευκαιρία να ορθοποδήσει οικονομικά με την προϋπόθεση να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις” τόνισε ακόμη ο Γερμανός υπουργός, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι φυσικά επώδυνες και το ελληνικό κράτος, όπως και οι ίδιοι οι Έλληνες, παραδέχονται, είναι αδύναμο και δυσλειτουργικό.

Στα λεγόμενα αυτά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απάντησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει: “Προς κ. Β. Σόιμπλε: Οι γερμανικές οφειλές αποτελούν αποδεδειγμένο δημόσιο χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ύψους 278-340 δις ευρώ. Ανοησία, εθνικισμός κ έγκλημα είναι η άρνηση αποζημίωσης κ η εξόντωση του ελληνικού λαού για ένα χρέος που δεν οφείλει”.

  

 

Το μήνυμά της μάλιστα έχει αναρτηθεί και στα αγγλικά…

  

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε