Site icon NewsIT

Αποκάλυψη: Οι τρείς είχαν υπογράψει χαρτί συμφωνίας από την Τετάρτη!

21.06.2013 | 10:22
Αποκάλυψη: Οι τρείς είχαν υπογράψει χαρτί συμφωνίας από την Τετάρτη!

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην δεύτερη δραματική σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη να γράψουν όλοι μαζί σε μια κόλλα χαρτί σε ποιά σημεία συμφωνούν για την ΕΡΤ.

Αυτό και έγινε. Βρήκαν τα κοινά σημεία, και μπροστά τους είχε σχηματιστεί μια κοινή πρόταση για το μέλλον της ΕΡΤ και των εργαζομένων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο αυτό, στο οποίο συμφώνησαν και οι τρείς, περιελάμβανε μεταβατικό σχήμα με μεγάλο αριθμό εργαζομένων της νυν ΕΡΤ, αλλά και περιελάμβανε ακόμα και την διάσωση των μουσικών συνόλων!

Όμως, χθες, ο κ. Κουβέλης εμφανίστηκε με πιο σκληρή στάση με άλλες απαιτήσεις, κάτι που εξόργισε τους άλλου δυο εταίρους του.

Για το χαρτί της συμφωνίας των αρχηγών μίλησαν χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Πάντως, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοιο χαρτί και υποστήριξε πως το μόνο χαρτί που πήρε μαζί του ο Φώτης Κουβέλης από τη σύσκεψη της Τετάρτης ήταν ένα που είχε μόνο σημειώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τώρα ανασχηματισμός! Ποιά ονόματα ακούγονται

«Φώτη, άλλα έλεγες…» – Οι δραματικοί διάλογοι της σύσκεψης των τριών – Μένουν μόνοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά το… «αντάρτικο» της ΔΗΜΑΡ

”Μπουρλότο” στα spreads έβαλε ο Κουβέλης

Μπίστης σε Κουβέλη: Παραλογίζεσαι! – Σήμερα αποφασίζει η ΔΗΜΑΡ

Αυτό είναι το σχέδιο για τη νέα ΕΡΤ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version