Site icon NewsIT

Αποκαλυπτική η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ

05.07.2013 | 21:10
Αποκαλυπτική η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΙ

 Σε μία από τις σπάνιες πλέον εμφανίσεις της η κα Μπακογιάννη μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 20:00.

Η κα Μπακογιάννη φάνηκε εξοργισμένη με τη στάση της τρόικας μέχρι τώρα, λέγοντας πως οι δανειστές έριξαν το βάρος στους φόρους και τις περικοπές και στις μεταρρυθμίσεις τίποτα, ενώ παραδέχθηκε πως οι ίδιοι οι πολιτικοί έδωσαν το δικαίωμα στην τρόικα να λέει ότι δεν θέλουν να πειράξουν το δημόσιο γιατί είναι οι δικοί τους άνθρωποι.

Τάχθηκε υπέρ των απολύσεων, αλλά με πρόγραμμα, λέγοντας πως υπάρχουν εργαζόμενοι εξαιρετικοί που αδικούνται κατάφορα και υπάρχουν και χαραμοφάηδες που είναι κυρίως από τα ρουσφέτια των ίδιων των πολιτικών. Για τους δεύτερους η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως πρέπει να απολυθούν πάντα μέσω αξιολόγησης.

Αναφορικά με την κίνηση της κυβέρνησης, να βάλει ουσιαστικά λουκέτο στη Δημοτική Αστυνομία και να μετακινηθούν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι στην αστυνομία, έκανε λόγο για σωστή κίνηση μακροπρόθεσμα.

Η κα Μπακογιάννη δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν της αρέσουν τα σλόγκαν όπως τo success story, ενώ σημείωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλύτερος τώρα ακολουθώντας μία πολιτική για την οποία η ίδια, όπως τόνισε, έχει δώσει μάχη.

Η κα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ ενός νέου κουρέματος του χρέους, λέγοντας ότι ελπίζει να γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές.

Σχετικά με την πορεία της κυβέρνησης και το κατά πόσο αυτή θα εξαντλήσει την τετραετία δήλωσε πως η αντοχή της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από τη χημεία Σαμαρά-Βενιζέλου, ενώ σχετικά με τις δηλώσεις Βορίδη και Πολύδωρα σημείωσε πως δεν έπρεπε να ρίξουν λάδι στη φωτιά. 

Ένα από τα θέματα που σχολίασε η κα Μπακογιάννη ήταν και η Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως οι αγανακτισμένοι κάτοικοι που δεν μπορούν να ζήσουν με 560 ευρώ, έστειλαν στη Βουλή καραγκιόζηδες, νεοναζί και φασίστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντόρα: Δεν συναντήθηκα με τον Φώτη Κουβέλη

Ντόρα: Να μπουν στην κυβέρνηση Βενιζέλος – Κουβέλης

Επέστρεψαν στη ΝΔ τέσσερα πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Ντόρα: ”Δεν πάει άλλο με τους φόρους”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version