Πολιτική

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις για άρση ασυλίας σε Πολάκη και Γεωργιάδη

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια η αίτηση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, απορρίφθηκαν και οι άρσεις ασυλίας για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βασίλη Γιόγακα.

Η αίτηση για τον Παύλο Πολάκη αφορούσε τέσσερις υποθέσεις, της περιόδου που ήταν δήμαρχος Σφακίων, για τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη για υπόθεση παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου την 16.1.2014 και για τον Βασίλη Γιόγακα για υπόθεση την περίοδο που ήταν νομάρχης.

Για όλες τις υποθέσεις η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε προτείνει μη άρση της ασυλίας.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 154 βουλευτές. Για τις υποθέσεις του κ. Π. Πολάκη, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 9 βουλευτές, κατά της άρσης 139 βουλευτές, 5 βουλευτές δήλωσαν “παρών” και υπήρχε και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για την υπόθεση του κ. Α. Γεωργιάδη, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 5 βουλευτές, κατά ψήφισαν 134 βουλευτές, 14 βουλευτές δήλωσαν “παρών” και υπήρχε και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο. Για την υπόθεση του κ. Β. Γιόγακα, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 5 βουλευτές, κατά 147 βουλευτές, 1 παρών και 1 άκυρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: «Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη και Τραμπ εν ευθέτω χρόνο – Σταθερά καλή σχέση και ανοιχτοί δίαυλοι με τις ΗΠΑ»
«Είναι ήδη δομημένη η σχέση από την πρώτη θητεία του Αμερικανού Προέδρου. Νομίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν θα υπάρξει και η δεύτερη συνάντηση» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση Real Polls: 19,9% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό, 70,2% λέει όχι σε νέο κόμμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Το 29,8% θεωρεί ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κόμμα το οποίο «κερδίζει» τις προτιμήσεις των πολιτών λόγω της αρχηγού του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με μεγάλη προχειρότητα το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι που υποκύπτουν σε λάθη
«Στον νέο νόμο που θα φέρουμε στο υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου θα περιλαμβάνονται και απολύσεις για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι υποκύπτουν σε λάθη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Βουλή
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 9