Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω προσωπολατρεία στον Αλέξη Τσίπρα – Δεν θα κατέβω υποψήφιος, αν μου το πει»

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω προσωπολατρεία στον Αλέξη Τσίπρα – Δεν θα κατέβω υποψήφιος, αν μου το πει»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, που έχει δηλώσει παρών στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος, μετά την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (10.09.24) ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως έχει μία «προσωπολατρεία» στον Αλέξη Τσίπρα. «Εύχομαι να επιστρέψει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Έχω μία προσωπολατρεία για τον Τσίπρα και δεν το κρύβω. Αν μου πει ο Τσίπρας να μην κατέβω, θα το κάνω και δεν θα ρωτήσω και γιατί», είπε και συμπλήρωσε ότι «αν εκλεγώ αρχηγός θα έχω υπό μάλης το λυσάρι Τσίπρα και στα δύσκολα και ειδικά για τα θέματα της Ευρώπης θα είναι ο Τσίπρας».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε ότι «είμαι απέναντί του για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο 11μηνο. Όσα είπε δεν ήταν για αριστερό πολιτικό».

 

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε «θέλω να με πιστέψετε αλλά το λέει και το βιογραφικό μου δεν έχει να κάνει με προσωπική φιλοφοξία αλλα για να βάλουμε πλάτη να τελειώσουμε με αυτή την περιδίνηση για να πάμε μπροστά. Βρεθήκαμε σε σοκ με τις 2 τελευταίες εκλογές και το μεγαλύτερο σοκ ήταν η ανακοίνωση Τσίπρα για την αποχώρησή του για κάτι νέο και δεν το θέλαμε».

Ο κ. Γκλέτσος αποκάλυψε, τέλος, ότι στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «την πρώτη Κυριακή ήμουν με τον Νίκο Παππά αλλά τη δεύτερη δεν μπορούσα να πάω με τους υπονομευτές του Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο που μάζευε χρήματα για το μαξιλαράκι που χάρισε στον Μητσοτάκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις