Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος για «εισαγωγή ιερόδουλων» για τους μετανάστες: Τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό

Απόστολος Γκλέτσος για «εισαγωγή ιερόδουλων» για τους μετανάστες: Τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό
ΦΩΤΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Επανήλθε ο Απόστολος Γκλέτσος στη δήλωσή του για τους μετανάστες και τις ιερόδουλες. «Μιλάτε για εμπόριο γυναικών κύριε Γκλέτσο, δεν το καταλαβαίνετε αυτό;», ήταν το σχόλιο δημοσιογράφου της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου παραχώρησε συνέντευξη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επιχείρησε να εξηγήσει τη δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες περί εισαγωγής ιερόδουλων για τους μετανάστες, και προκάλεσε αντιδράσεις:

«Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά.

Είναι μία σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες».

Δείτε από το 4.45:

 

«Μιλάτε για εμπόριο γυναικών κύριε Γκλέτσο, δεν το καταλαβαίνετε αυτό;» τόνισε ο δημοσιογράφος του MEGA, Σωτήρης Μπολάκης.

«Νόμιμα! Νόμιμα! Με όλα τα χαρτιά και τις βούλες! Στους δικούς μας οίκους ενοχής μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους έκθετους να δουλεύουν μόνο, μόνο δουλειά και να μην μπορούν να προσεγγίσουν σε οίκους ενοχής», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις