Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος – Έχω οραματιστεί τον εαυτό μου πρωθυπουργό

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος – Έχω οραματιστεί τον εαυτό μου πρωθυπουργό
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου

Λάθος επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στον προοδευτικό χώρο οι άνθρωποι έχουν μόρφωση, διαβάζουν, ψάχνουν, δίνουν αγώνες και είναι λογικό να υπάρχουν πολλοί που το ψάχνουν, το θέλουν, πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να βάλουν πλάτη», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης (18.9.24), ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όταν ξετύλιξε ο Κασσελάκης τι είναι, είδαμε ότι δεν μας κάνει. Ήταν ένας άνθρωπος που περιδιάβαινε τα κανάλια, μίλαγε για τον προσωπικό πλούτο και ευτυχία του. Δεν είναι πολιτικό ον, δεν κάνει για την πολιτική, δεν κάνει για την Αριστερά», υπογράμμισε.

«Πάθαμε ένα σοκ. Χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Πιαστήκαμε από μία σανίδα σωτηρίας χωρίς να ξέρουμε πολλά γι’ αυτόν. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος. Να βρεθείς αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα, το οποίο κυβέρνησε 4,5 χρόνια την πατρίδα, που πρώτη φορά η Αριστερά γίνεται κυβέρνηση και βρίσκεσαι να είσαι δεύτερος και το μόνο που σε ενδιαφέρει -μου έρχεται να βάλω τα κλάματα- να δείξεις το σαλόνι σου στον Νίκο Ευαγγελάτο;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν τον έδιωξε η Κεντρική Επιτροπή, τον “ξέρασαν” τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς Κασσελάκη περί «κουκουλοφόρων».

«Ήξερε τι έλεγε; Αν ήξερε θα έπρεπε να ντραπεί, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα».

Σε ερώτηση για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Πιστεύω ότι έχω αυτές τις ικανότητες. Πάω για να βάλω πλάτη να βοηθήσω. Θα πάω, θα δούμε τι θα ψηφίσει η βάση μας και θα το σεβαστώ απόλυτα. Την επόμενη ημέρα θα υπηρετήσω όποιος αρχηγός βγει, εκτός από τον Κασσελάκη. Αν βγει ο Κασσελάκης, χωρίς θόρυβο παίρνω τον εαυτό μου και πάω σπίτι μου».

«Έχω οραματιστεί πως θα είμαι ως πρωθυπουργός, πέρα από αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχω προσωπολατρεία με τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ικανότατους όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις