Site icon NewsIT

Απόστολος Γκλέτσος στο LiveNews: Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει αρλούμπες

17.09.2024 | 20:40
Απόστολος Γκλέτσος στο LiveNews: Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει αρλούμπες

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στον Δομοκός όπου και συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023. (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για τα όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ και για το πώς βλέπει την «επόμενη μέρα» μίλησε στο LiveNews ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος.

«Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα ενωθούμε για το κοινό σκοπό. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε αντιπολίτευση, γιατί παρά το 98 δις σήμερα ο κόσμος πεινάει» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για το ΣΥΡΙΖΑ, στο LiveNews.

«Στο όνομα αυτού που πάθαμε, το μεγάλο κάζο που πάθαμε, θα ενωθούμε. Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε στα σπίτια μας. Δεν μπορεί να γίνει άλλη διάσπαση» είπε στο LiveNews ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στο πώς o ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε να έχει φθίνουσα πορεία, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Μαζέψαμε 37 δις και τα δώσαμε όλα στον Μητσοτάκη. Θα μπορούσαμε τα μισά να τα έχουμε μοιράσει. Αυτό μας χρεώνουν. Αντιπολιτευτικά το λάθος μας ήταν η απόλυτη εσωστρέφεια. Συνδικαλιστικά δεν υπάρχουμε. Νομαρχιακή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας άνθρωπος με μια σφραγίδα που παίρνει διαταγή από τον εκάστοτε και λέει τα δικά του. Αυτά είναι τα προβλήματά μας που χάσαμε».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ήμασταν σε σοκ, δύο φορές με το αποτελέσματα των (βουλευτικών) εκλογών και ότι χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Βλέπουμε την εξέλιξη του Στέφανου Κασσελάκη και είναι ένας άνθρωπος που δεν ακούει κανέναν, είναι νάρκισσος, περιοδεύει στα κανάλια για να μας δείξει τον πλούτο του και την προσωπική του ευτυχία μόνο και λέει αρλούμπες».

Κι επεξήγησε ο Απόστολος Γκλέτσος: «Λέει διάφορους αριθμούς, όπου αν κάνεις ένα δημοσιονομικό άθροισμα θέλεις τρεις προϋπολογισμούς και τα μαύρα λεφτά όλης της Ελλάδας δεν θα σου φθάνουν για να καλύψεις αυτά που λέει ο Κασσελάκης. Αρχίζουμε και φωνάζουμε, δεν ακούσει κανέναν και μετά βγαίνουμε κάποιοι και λέμε την γνώμη μας. Εκεί αρχίζει και λέει “ο Τσίπρας μου πριονίζει την καρέκλα”, για να φοβηθούμε».

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθάρισε:
«Κανένας Τσίπρας ποτέ δεν πήρε κανέναν μας τηλέφωνο να μεθοδεύσει να του ”πριονίσουμε” την καρέκλα. Αυτό ήταν στον εγκέφαλό του. Και το χειρότερο από όλα: Αντί να βγει στην Κεντρική Επιτροπή να το γυρίσει λίγο, βγαίνει και τους λέει “κουκουλοφόρους”. Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, θα πήγαινα στην αστυνομία και θα του έκανα μήνυση και θα ζητούσα μετ’ επιτάσεως, επειδή μας εξύβρισε, να τον μαζέψουν».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version