Site icon NewsIT

Απόστολος Γκλέτσος: «Θα με πει εμένα ο Κασσελάκης κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί»

17.09.2024 | 10:15
Απόστολος Γκλέτσος: «Θα με πει εμένα ο Κασσελάκης κουκουλοφόρο; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί»

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει ξεκαθαρίσει πως αν ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποχωρήσει από το κόμμα. Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Kontra 24, αναφέρθηκε στην καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την αρχηγία και τις εσωκομματικές εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κύριος Κασσελάκης απώλεσε την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον καθαίρεσε κανένας. Ξεχείλισε το ποτήρι, δεν τον κατέβασε η Κεντρική Επιτροπή. Να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί! Έχω παππού που βασανίστηκε στη Γυάρο και στη Μακρόνησο», εξερράγη ο Απόστολος Γκλέτσος στον αέρα του Action24.

«Είναι ακόμα πρώτος στις δημοσκοπήσεις; Με γεια του, με χαρά του! Ας τον πάρουν να τον έχουν και να πορευτούν. Οι υπόλοιποι θα φύγουμε, εγώ τουλάχιστον σίγουρα», επισήμανε ο ηθοποιός για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν αναλαμβάνουμε καθήκοντα, δεν μας στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα. Πολλά πράγματα δεν μας επιτρέπονται. Δεν υπάρχει «μου κάνουν πόλεμο»… ή νικάς ή κατεβαίνεις στις εκλογές και πας στο σπίτι σου», σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανώς ενοχλημένος.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Αλέξης Τσίπρας να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Υπονομεύτηκε από το οικονομικό επιτελείο. Εάν εκλεγεί ο Κασσελάκης, θα πάω στο σπίτι μου. Εάν εκλεγεί ο Πολάκης, θα υπηρετήσω το κόμμα. Κύμβαλο αλαλάζων ο Κασσελάκης, δεν υφίστατο ως πρόεδρος. Έταζε λαγούς με πετραχήλια», επισημαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος στο πολιτικό talk-show του Kontra Channel.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε την προσωπική του εκτίμηση για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίον όπως είπε «τον θέλω με τα χίλια για πρόεδρο».

Ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει καθαρή εικόνα για το ποιοι θα κατέβουν τελικά υποψήφιοι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version