Site icon NewsIT

Απόστολος Γκλέτσος: «Βροχή» τα σχόλια μετά το «παρών» για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

09.09.2024 | 07:37
Απόστολος Γκλέτσος: «Βροχή» τα σχόλια μετά το «παρών» για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Παρών δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόταση μομφής κατά του έκπτωτου, πλέον, προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Γκλέτσος γνωστοποίησε την πρόθεση του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με μια ανάρτηση στο Facebook: 

«Δηλώνω παρών, στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την σχετική ανάρτηση έπεσαν βροχή.

Μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε να απαντήσει σε κάποια από αυτά.

 

Αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε σε σχόλιο χρήστη, που έκανε λόγο για «αριστερούς της καρέκλας» με τον πρώην δήμαρχο Στυλίδας να απαντά «της καρέκλας σε μένα?!?….για ενημερώσου καλύτερα…».

Στη συνέχεια απάντησε σε άλλο χρήστη του διαδικτύου που ανέφερε πως «στο πολιτικό σκηνικό της τελευταίας εικοσαετίας ουδείς πολιτικός δικαιούται να μιλά για πατρίδα», με τον πρώην ηθοποιό και πολιτικό να απαντά: «τι εννοείς δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ για πατρίδα γιατί ?…».

 

Σε άλλο σημείο χρήστης του διαδικτύου αφού αναρωτήθηκε αν πρόκειται για τρολάρισμα σχολίασε: «Να σε δω δίπλα δίπλα στον Πολάκη, να βγάζετε selfies και τι στον κόσμο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version