Πολιτική

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Στείλαμε ένα πανίσχυρο μήνυμα με την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Χρόνια πολλά Ελλάδα»

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία και θα χτίσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τους διοργανωτές και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των πολιτών και για το υψηλό φρόνημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, όπως φάνηκε από τη μεγαλειώδη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

tzitzikostas parelasi

«Σήμερα παρακολουθήσαμε μια μεγαλειώδη παρέλαση. Όσο οι νέοι και οι νέες και οι άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζουν να τιμούν τη μνήμη και την παρακαταθήκη των προγόνων μας, η καρδιά της Ελλάδας θα συνεχίζει να χτυπάει δυνατά», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

tzitzikostas parelasi

«Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία στείλαμε ένα πανίσχυρο μήνυμα: Η Ελλάδα δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Γιατί όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία και θα χτίσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Χρόνια πολλά Ελλάδα», κατέληξε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ