Site icon NewsIT

Αποστόλου: Οι αγρότες να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία!

12.02.2016 | 13:16
Φωτογραφία Eurokinissi

Φωτογραφία Eurokinissi

«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών» δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου φτάνοντας στη Βουλή σχολιάζοντας τα όσα έγιναν νωρίτερα ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ. Και κάλεσε τους αγρότες να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία και να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων» περιέγραψε ο κ. Αποστόλου σε δηλώσεις που έκανε όταν έφτασε στη Βουλή.

«Επιτέλους, οφείλουν οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών να απομονώσουν και να καταδικάσουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος της χώρας μας να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες στην ιστορία του», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Αποστόλου επανέλαβε ότι για την κυβέρνηση και το υπουργείο «ο δρόμος είναι ένας: Αυτός του διαλόγου, για να επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου κι αυτόν, ήδη, έχει ανοίξει ο πρωθυπουργός μας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version