Πέμπτη, 1 Αυγ.
29oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

“Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή τη μεγάλη και καθαρή νίκη. Είναι νίκη του λαού”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών.

Και συνέχισε: “Δώσαμε σκληρή μάχη γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα και έξω από τη χώρα. Ο λαός έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν 7 μήνες και να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις”

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: “Η εντολή που πήραμε είναι τετραετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ακόμα κι όταν όλοι τον έβαλαν στο στόχαστρο. Αυτό το απότελεσμα δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου που ονειρεύονται ένα καλύτερο αυριο. Έχουμε μπροστά δυσκολίες, αλλά ξέρουμε πού θα πατήσουμε. Η ανάκαμψη μπορεί να έρθει μέσα από πείσμα και αγώνα. Η εντολή που μας έδωσε ο λαός είναι και μια εξίσου κρυστάλλινη και καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά. Θα κριθούμε στα επόμενα 4 χρόνια από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε”.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος ανέβηκε μαζί του στην εξέδρα: “Ευχαριστώ θερμά τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο που ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους μαζί μας. Ευχαριστώ τους Οικολόγους Πράσινους που ήταν μαζί μας. Θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη. Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε