Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών: Σεϊταρίδης και Δομάζου εκλέγονται με Μπακογιάννη

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα (με ενσωμάτωση 99.05%), ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και η κόρη του θρύλου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Πόπη Δομάζου, εκλέγονται στον δήμο Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Με την ενσωμάτωση των ψηφοδελτίων και των σταυρών να πλησιάζει το 100%, το… τοπίο για τη “μάχη” στο Δήμο Αθηναίων δείχνει να ξεκαθαρίζει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος με την παράταξη “Αθήνα Ψηλά” και ποσοστό 42,65% και μεταξύ των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται βρίσκονται και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Επίσης, με τον Κώστα Μπακογιάννη εκλέγεται (σ.σ. και μάλιστα με περισσότερους σταυρούς από τον Σεϊταρίδη) η κόρη του Μίμη Δομάζου, Πόπη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης “βγάζει” σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα 21 έδρες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Σεϊταρίδης και Δομάζου θα έχουν δύο από αυτές.

Στην καρτέλα με τα ποσοστά των συνδυασμών, υπάρχει η επιλογή «υποψήφιοι σύμβουλοι». Πατώντας εκεί μπορείτε να δείτε… τα πάντα.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπαδόπουλος για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη: «Έδωσα λόγο στην Παναγία να κάνω ό,τι μπορώ για να αφαιρεθούν τα έργα»
«Έδειχναν αυτά τα "περιττώματα του διαβόλου" σε μικρά παιδιά... Οι συγκεκριμένες εικόνες στην Εθνική Πινακοθήκη είναι τρεις φορές χειρότερες από ακατάλληλες ταινίες» είπε
Εθνική Πινακοθήκη
Ανασχηματισμός ακόμη και τις επόμενες ώρες: Ο ρόλος Χατζηδάκη και η επιστροφή Παπασταύρου, Σκρέκα και Πλεύρη - Ποιοι υπουργοί δεν αλλάζουν χαρτοφυλάκιο
Στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να μπουν νέα πρόσωπα, και μεταξύ άλλων οι: Μακάριος Λαζαρίδης, Άννα Ευθυμίου, Άννα Καραμανλή, Κώστας Βλάσσης, Ευριπίδης Στυλιανίδης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο