Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε για μία ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Άρης Σπηλιωτόπουλο, που ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία της προεκλογικής του εκστρατείας και την τακτική, που πρόκειται να ακολουθήσει έναντι του “αντάρτη” υποψηφίου στο Δήμο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Ένα 24ωρο μετά την κάθοδο Σαμαρά στον Πειραία και τη στήριξη, που παρείχε στο Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο πρωθυπουργός είχε νωρίτερα συνάντηση με τον εκλεκτό του κόμματος για το Δήμο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο, σε μία εμφανή προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να στηρίξει τους υποψηφίους του στους μεγάλους Δήμους της χώρας και να αφαιρέσει τα πολιτικά ερείσματα, που διατηρούν στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, οι “αντάρτικες” υποψηφιότητες.

Να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο σύγχυσης που επικρατεί στη γαλάζια εκλογική βάση επιδιώκει ο Αντώνης Σαμαράς, που επισημοποιεί με κατ ιδίαν συναντήσεις του τη στήριξη του κόμματος στους υποψηφίους του στις μεγάλες Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρίσκεται στο β γύρο της εκλογικής μάχης για την πόλη των Αθηνών, ενώ επανέλαβε και το προεκλογικό του μότο ότι η Αθήνα πρέπει να αλλάξει και να εγκαταλείψει το χθες.

Προς ώρας, τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και το Μέγαρο Μαξίμου διατηρούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν την ευθεία αντιπαράθεση με το Νικήτα Κακλαμάνη, ωστόσο, προιόντος και του χρόνου η συγκεκριμένη στρατηγική πρόκειται να εγκαταλειφθεί, όσο μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων δείχνει να μην πτοείται από τις πιέσεις, που του ασκούνται να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Στις 2 μετά το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να δεχθεί στο γραφείο του περί τους 20 βουλευτές από τη Βόρειο Ελλάδα προκειμένου να τους υπογραμμίσει αφ ενός ότι πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και αφ ετέρου να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σχετικά με τις αγροτικές κινητοποίησεις, ώστε αυτές να μην καταστούν μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Γαλάζιες ωδίνες σε Περιφέρειες και Δήμους

“Κάρφωσε” ο Κακλαμάνης τον Μηταράκη: Οι υπουργοί να κοιτούν τη δουλειά τους στα υπουργεία

Σαμαράς για Μιχαλολιάκο: Δεν αλλάζεις έναν πετυχημένο δήμαρχο – Τι έφαγαν σε γνωστό ουζερί

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” ανακοίνωσαν την στήριξή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3