Site icon NewsIT

Αριστοτελία Πελώνη κατά Αλέξη Τσίπρα: Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία να μη χαίρεται

17.07.2021 | 16:53
Αριστοτελία Πελώνη κατά Αλέξη Τσίπρα: Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία να μη χαίρεται

Η ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το lockdown στη Μύκονο έφερε την άμεση και οργισμένη απάντηση από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη. Που τον κατηγόρησε πως χαίρεται με τις δυσκολίες και τόνισε πως το lockdown, δεν είναι lockdown αλλά περιοριστικά μέτρα.

«Πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας» χαρακτήρισε το lockdown στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας, με την Αριστοτελία Πελώνη να του απαντά λίγη ώρα μετά πως «δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κατά συρροήν ψεύτη» που «δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση».

Διεμήνυσε δε ότι «παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα».

Και κατέληξε στη δήλωσή της: «Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων.

Είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγελλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version