Site icon NewsIT

Αρμαγεδώνας

12.05.2014 | 09:47
Αρμαγεδώνας

..."Μας κανακεψαν οι ξένοι.Τάχατες σούρνωνταν ενας αλλοιώτικος πυρετος. Εδωνά καθόμασταν ολο τριγύρω, σιωπηλοί, στούς ροζιασμένους σοφάδες. Οτι μας ειχε απομείνει. Μήδε φαί, μήδε κι ενα κούτσουρο να πυρώσει τη λιγοθυμισμένη παροστιά μας.

Στό στενό τό παραθύρι οι ξένοι μέ τα σφαλιγμένα βλέφαρα, μα και δικοί μας απο το γκουβέρνο, ζωγράφισαν ψεύτικες υαλογραφίες. Νά ‘νειρευόμαστε ταξίδια, γοργόνες. Παρθένες κι Αγίους. Ληστές μαντατοφόρους.

Οι ξενητεμένοι μας απόλειπαν καθώς κι ο Θεός τον Αντώνιο. Ως και λίγα γρόσια στα φτενά επιστολόχαρτα. ‘Ετσι μας ωρισαν, να ξεχνάμε.
Τι φελάει ο λυγμός ποιός να ζυγίσει τό δάκρυ. Οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια δε δίνουνε πια αναπαμό.. Οσο κι εκείνες τις κρυφές ωρες που δρασκέλισαν τον αυλόγυρο τα δικά μας αθώα παιδιά μαζώξανε τις πανιασμένες τσουκνίδες π ‘απόμειναν.

Εμείς, οι εσχατοι της μάζωξης, δίχως ολολυγμούς, μήδε φωνές παραχώσαμε στο ερημο κοιμητήριο τούς τελευταίους μας ηρωες…”

* Στή σύγχρονη πολιτική αντίληψη οι μάζες δέ διψούνε για την αλήθεια. Η ορθή σκέψη αιχμαλωτίζεται στα μαγερεμένα προγράμματα των ΜΜΕ.
Ο λαός στέκει αλαλος, αναμασώντας κι αναχαράζωντας πολιτικά-κομματικά μανιφέστα, ελπίζοντας μια θέση στο στασίδι απο τις μικροεργολαβίες, συνεργεί στό εγκλημα. Κυρίως διά της αποχής από τα πολιτικά δρώμενα. Μονολογώντας:..ολοι τό ιδιο είμαστε!

* Θαρρείς κι επεσε μια βαρειά σιωπή, λες και ξάφνου ορθώθηκε ενας πελώριος μαντρότοιχος αναμεσό μας. Ο πεινασμένος λαός της Αθήνας χυμάει στα φτενά συσσίτια και στίς λαικές τις αγορές. Για μιά σακούλα πορτοκάλια, δυό κιλά πατάτες χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα.

* Οι κοινωνικές συγκρούσεις αρχίζουνε καί τελειώνουνε στο επίπεδο ανώφελων πολιτικών δολοφονιών.Γιομίσανε μάτα οι δρόμοι απο συνθήματα. Ο καθείς τάζει το δικό του Παράδεισος.
Η χώρα απόκτησε μιά τραγική πρωτοπορία: Το δικό μας γκουβέρνο αποδέχτηκε, συνταύλισε ενα καινούργιο σύστημα ολοκληρωτισμού.Το βαφτίσανε Μνημόνια, πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου…Κι ο διάολος μας πήρε ..

* Το 2010 σωριάστηκε με πάταγο ο Δημόσιος τομέας. Το τσουνάμι που σήκωσε επνιξε και τον Ιδιωτικό. Ελάβαμε το μέγιστο δάνειο στη νεώτερη αθρώπινη διαδρομή. Με απάνθρωπους ορους. Από το διεθνές συνδικάτο των απανταχού τοκογλύφων. Κάποιος μου μαρτύρησε τα ονόματα: Το ΔΝΤ, G7, ΟΟΣΑ, Η παγκόσμια Τράπεζα,το Davos, η Gatt, μα και τόσοι αλλοι..

* Το 94/100 από τα 200 Δις. Ε τα ενθυλάκωσαν οι Τράπεζες και ολίγοι εγχώριοι επενδυτές.
Η προβληματική του χάους γλύστρησε και μπήκε ύπουλα από τα σφαλιγμένα μας πορτόφυλλα. Απο το 1960 ομάδες απο τις παραπάνω συμμορίες χτίσανε απο το δικό μας υστέρημα τα καινούργια τους παλάτια. Εκπέμποντας θεώρατα κύματα του χάους. Μαστορεμένα κι αδυσώπυτα.

* Η περιουσία, δηλαδή το δικαίωμα μας στήν απολαβή της εργασίας, το μερτικό μας στην επιβίωση και στήν ελευθερία γινήκανε στάχτη και μπούρμπουλη.
Η ιερή υποχρέωση του κράτους να εξασφαλίζει τα μέσα ύπαρξης και επιβίωσης σε οσους δεν εχουν εργασία απωλέσθη στά άπατα τού Καστελόριζου.

* Οι έννοιες της εντροπίας, της πληροφόρησης, κοντολογίς
Ολάκερο το υλικό πού συνθέτει τη θεωρία του Χάους καθώρισαν την εξουσία μιας στυγνής Οικονομικής αυτοκρατορίας. Εχάθηκαν μονομιάς οι κοινωνικές παραφόσεις που έφεραν την Ελληνική, Γαλλική, Αγγλική, Ρώσικη επανάσταση.
Τα συντηρητικά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς κι η γιαλαντί αριστερά του σαλονιού ΔΗΜΑΡ ειναι ιστορικά και νομοτελειακά ανίκανα να επαναφέρουν τη χρεωκοπημένη χώρα μας στό δρόμο τού θεού καί της Παναγίας.

* Στις αυριανές Ευρωεκλογές δίνεται μιά σπάνια καί μοναδική ευκαιρία στούς λαούς της ρημαγμένης Ευρώπης να ανατρέψουνε τους φαύλους. Ολους εκείνους πού μαγέρεψαν τα μνημόνια και εγκαθύδρισαν τοποτηρητές
του Διεθνούς Τραπεζικού δραγουμάνους στίς ζωές και στα όνειρα μας.

* Ωστε η αποχή να συνιστά έγκλημα κατα της Εθνικης μας κυριαρχίας.

…..”Ανεβοκατεβαίνουμε τά σκαλιά της αθεράπευτης Αθωότητας μας
ανεβάζοντας πόντο μέ πόντο παληές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο πελώριο πέτρινο μαντρότοιχο.
Κι ας σκούζει ένας τελάλης κι ας περνούνε οι μέρες μας
ανάμεσο μιάς παρεξήγησης…”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version