Πολιτική

Άρση ασυλίας ζητά Επιτροπή της Βουλής για Κασιδιάρη, Γερμενή και Ηλιόπουλο

Ομόφωνα εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η επιτροπή εισηγείται την άρση της ασυλίας για τους βουλευτές Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλο για τα επεισόδια σε πανηγύρι της Ραφήνας, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής με “μπροστάρηδες” τους δύο βουλευτές έκαναν έλεγχο σε μετανάστες μικροπωλητές, έσπασαν και αναποδογύρισαν πάγκους.

Δείτε ΕΔΩ όσα έγιναν στο πανηγύρι της Ραφήνας

Η Επιτροπή εισηγείται επίσης και την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, ώστε να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν σχετικά με τα επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, το 2007. Ο βουλευτής της ΧΑ κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες από την Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε

Μετά το πανηγύρι, τα “σπάνε” σε λαϊκές αγορές – Νέα επίθεση Χρυσαυγιτών σε μικροπωλητές – Επεισόδια σε Μεσολόγγι και Γαβαλού – Video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα