Πολιτική

Άρθρο καταπέλτης στο BBC για τον Πάγκαλο: Τον αποκαλεί Χοντρομπάσταρδο!

Είναι ένας δημοσιογράφος και συγγραφέας που χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και δεν μασάει τα λόγια του. Ο Γκρεγκ Πάλαστ δημοσιεύει στο BBC το άρθρο του με τίτλο "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο".

Περιγράφει πως συνάντησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Eurasia Media Forum στο Καζακστάν και αφού κάνει μια εισαγωγή για την κατάσταση στην Ελλάδα, για τους “πλούσιους φίλους” αλλά και τα λεγόμενα του Θεόδωρου Πάγκαλου γράφει:

“Ψάχνοντας απεγνωσμένα για λίγη καφεϊνη καθήσαμε και οι δυο στην ίδια ουρά. Ο Χοντρομπάσταρδος μου είπε ότι οποισδήποτε παραπονιέται για την δικτατορική λιτότητα είναι είτε φασίστας είτε κομμουνιστής, είτε συνομωσιολόγος.
Δεν μου είπε σε ποιά κατηγορία βάζει 11χρονα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους πεινασμένα.”

Σε άλλο σημείο του άρθρου ο Πάλαστ λέει ότι ο Πάγκαλος κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι ευθύνονται για την πείνα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

Λέει επίσης ότι είναι πολύ αγαπητός στην ελιτ της Ευρώπης, τους Ευρωπαίους τραπεζίτες, στην Άγκελα Μέρκελ κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει:  “…στην ουσία είναι ο σκύλος που γαβγίζει για το μαντρί τους: Φωνάζει ότι η χώρα του κατέρρευσε απότομα γιατί το λάδι έρρεε άφθονο, οι τεμπελχανάδες οι Έλληνες δεν μπορούσαν να δουλέψουν για περισσότερες από τρεις ώρες την εβδομάδα και έπαιρναν σύνταξη όντας ακόμη έφηβοι ώστε να μπεκροπίνουν τοπικό ουζάκι.”

Και συνεχίζει το καταχέριασμα: “Για τον Πάγκαλο, την Μέρκελ, τα ανθρωποφάγα μίντια και τους σπεκουλαδόρους η Ελλάδα πήγε κατά διαόλου γιατί οι Έλληνες δεν μπορούσαν να καθήσουν σε μια καρέκλα και ήθελαν διακοπές. Αλλά υπάρχει και μια άλλη εξήγηση: η Ελλάδα είναι ένας τεράστιος τόπος εγκλήματος με τους εργαζόμενους να μην είναι οι θύτες αλλά τα θύματα – απατημένοι με τις κρατικές βιομηχανίες τους λεηλατημένες και τις καταθέσεις τους αποστειρωμένες από τα οικονομικά παιχνίδια.”

Ο αρθογράφος γράφει και άλλα πολλά και καταλήγει: “Θα πήγαινα για μεσημεριανό μαζί με τον Πάγκαλο για να καταλάβω ακριβώς τις απόψεις του αλλά έφυγε με έναν ρόγχο παχύδερμου όταν τον ρώτησα για τον πρώην πρωθυπουργό της Ισλανδίας που κατέληξε στην φυλακή επειδή υπέκρυψε παιχνίδια με την οικονομία της χώρας. Ίσως δεν ήθελε να φάμε παρέα γιατί τον ρώτησα εάν πιστεύει ότι πρέπει και αυτός να πάει στην φυλακή.”

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάγκαλος: Φυλακή στον Τσίπρα που χειροκρότησε τον ηλίθιο που είπε για τα γκουλάγκ – Πολιτική

Βόμβες Πάγκαλου: Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο φασίστες! – Πολιτική

Επίθεση Πάγκαλου σε Μιχελιδάκη: “Πείτε ότι στην ΕΡΤ δουλεύει κόσμος που δεν αξίζει τα λεφτά του”! – Media

Πάγκαλος: Θα “θάψει” τον Άκη και θα κάψει εμάς! – Πολιτική

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω – Πολιτική

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ