Τρίτη, 3 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Αθηνά Λινού: Όταν ανακοινώθηκε η διαγραφή Πολάκη εγώ είπα ότι ο Παύλος είναι φίλος μου

Αθηνά Λινού: Όταν ανακοινώθηκε η διαγραφή Πολάκη εγώ είπα ότι ο Παύλος είναι φίλος μου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Όταν ανακοινώθηκε η διαγραφή του Παύλου, εγώ ζήτησα το λόγο και είπα: Ο Παύλος είναι φίλος μου και παραμένει φίλος μου. Πολλοί λένε ότι αισθάνθηκε ότι τον προσέβαλα, άλλοι λένε ότι έπρεπε να με πολεμήσει για να αμυνθεί» είπε η Αθηνά Λινού για τα όσα έχουν γίνει μεταξύ εκείνης και του Παύλου Πολάκη.

Μιλώντας στο Action24 η Αθηνά Λινού, περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν ξέσπασε στην επιτροπή της Βουλής και ο Παύλος Πολάκης βγήκε εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένιωσα όπως θα ένιωθε ο καθένας. αν κάποιος φερόταν με αυτό τον τρόπο, με αυτές τις λέξεις, στην μητέρα σας, την αδερφή σας, στην κόρη σας. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα» είπε η Αθηνά Λινού.

«Δεν είχα το λόγο εκείνη την ώρα. Ούτε ήξερα την κυρία. Ή ήμουν ή μόνη, το πολύ πολύ να ήταν άλλη μια γυναίκα στην Επιτροπή. Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής. Δεν θα περίμενα ποτέ να ακουστούν αυτά τα λόγια και ήταν ένα ξέσπασμα. Μπορεί να ήταν κούραση ή ένταση…» συμπλήρωσε η Αθηνά Λινού.

Συμπλήρωσε ότι «έμαθα να πολεμάω ανεξάρτητα από το ποιον έρχεται η επίθεση… Δεν τον κατηγόρησα τον κύριο Πολάκη. Σκέφτηκα ότι πρέπει να υπερασπιστώ αυτή την γυναίκα. Και μου βγήκε αυτό το ξέσπασμα… Δεν φαντάστηκα αυτό που θα ακολουθούσε αλλά να σας πω την αλήθεια δε θα άλλαζα τη συμπεριφορά μου. Έτσι ένιωθα».

Για τη δική της διαγραφή είπε: «Μου έστειλε ένα έγγραφο ο κύριος Καπνισάκης και ζητούσε λεπτομέρειες. Τις απάντησα. Δεν είχα καμία επόμενη επαφή. Τη Δευτέρα το βράδυ, ήρθε ένα SMS του κυρίου Καπνισάκη που ζητούσε περαιτέρω λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων ονόματα εργαζομένων στο Prolepsis.

Την Τρίτη ήμασταν όλοι στην ΚΟ… Δεν μου είπε τίποτα ο κύριος Καπνισάκης. Ψήφισα αντίθετα με την πρόταση που είχε κάνει ο πρόεδρος. Την άλλη μέρα έλαβα SMS από τον κύριο Καπνισάκη, που μου ζητάει την παραίτησή μου και την επιστροφή της έδρας».

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις