Πολιτική

Αχτσιόγλου: “Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση”

Επί ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία μειώθηκε περίπου 8,5 μονάδες φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011, τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανάρτηση αυτή έγινε με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της έρευνας εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ για τον Απρίλιο 2019, επισημαίνοντας ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές».

Συγκεκριμένα η κ. Αχτσιόγλου γράφει:

«Τον Απρίλιο 2019 η ανεργία έπεσε στο 17,6%, μειωμένη περίπου 8,5 μονάδες επί ΣΥΡΙΖΑ και στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011. Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές. Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση».

Δείτε την ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1