Site icon NewsIT

Ερώτημα κρίσιμο προς βουλευτές: Είστε εθνοπατέρες ή κομματικά σκυλιά;

28.06.2015 | 11:26
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έλληνες βουλευτές πάρτε μία βαθιά ανάσα, μετρήστε ως το δέκα, κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε: Τι είστε, πατέρες του έθνους ή κομματικά σκυλιά;

Σκυλιά που αλυχτάτε ασταμάτητα από φόβο για την προσωπική σας πολιτική καριέρα, από φόβο για το κόμμα και τις εκλογικές του επιδόσεις.

Χτες στη Βουλή δεν ήσασταν παρά κομματικά σκυλιά που συμμετείχατε σε σκυλοκαυγά και μόνο από τύχη δεν ήρθατε στα χέρια. Αξιοθρήνητη παράσταση την ώρα που διακυβεύονται τα άγια τοις κυσί.

Τώρα έχετε ένα καθήκον. Ένα και μοναδικό. Να σώσετε την πατρίδα και το λαό από την καταστροφή και να μην τον διχάσετε με τις ανιστόρητες συμπεριφορές σας.

Τώρα που η ιστορία σας κοιτά με πολύ αυστηρό βλέμμα, έτοιμη να σας βάλει στο χρονοντούλαπο αν συνεχίσετε την ίδια συμπεριφορά, ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και αναρωτηθείτε αν μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας υπάρχει κοινός τόπος. Η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη (πάση θυσία ή με μερική θυσία δεν έχει σημασία).

Βρείτε ένα τρόπο να συνεννοηθείτε στην απαίτηση για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και με ειλικρίνεια αναζητείστε πως και τι θα απαιτήσετε από τους εταίρους για να μείνει η χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Γιατί με εξαίρεση τους Λακεδαιμονίους της αριστερής και της δεξιάς πλευράς εμφανίζεστε ως ευρωπαϊστές. Ε, λοιπόν έφτασε η ιστορική στιγμή να το αποδείξετε εμπράκτως.

Και μπορείτε και το δημοψήφισμα να διεξάγετε ζητώντας όλοι μαζί (πλην Λακεδαιμονίων) παραμονή εντός του ευρώ με μία καλύτερη συμφωνία. Να ζητήσετε μία καλύτερη συμφωνία όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή όλοι σας απορρίπτετε ως κακή την τελευταία πρόταση των δανειστών.

Θα αποτελέσετε την ιστορική εξαίρεση στη νεώτερη ιστορία ή θα βαδίσετε στην πεπατημένη του διχασμού που τόσα δεινά συσσώρευσε στον τόπο.

Θα αποδειχτείτε πραγματικοί πολιτικοί ή θα συμβιβαστείτε με το ρόλο του Μαυρογυαλούρου; Η επιλογή δική σας. Αλλά να ξέρετε πως όταν θα κάτσει ο κουρνιαχτός έρχεται η καταδίκη σας από το λαό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version