Site icon NewsIT

Η Βουλή προσέλαβε τεχνικό σύμβουλο με μισθό 2.200 τον μήνα

03.07.2015 | 06:15
ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΑΡΧΕΙΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - ΑΡΧΕΙΟ

Την ίδια ώρα που απέλυαν την φωτογράφο των 500 ευρώ ο Γεν. Γραμ. της Βουλής προσλάμβανε στο γραφείο του τεχνικό σύμβουλο με μισθό 2.282 ευρώ μηνιαίως.

To παρακάτω έγγραφο αποδεικνύει τον συγκεκριμένο διορισμό!

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απέλυσε συμβασιούχο φωτογράφο των 500 ευρώ και αφού επί έξι μήνες εκμεταλλευόταν τις υπηρεσίες της, χωρίς να την πληρώνει.

Σε κατ’ ιδίαν συνάντηση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να είχε λάβει διαβεβαίωση πως θα ανανεωθεί η σύμβαση της, ενώ στις 7 Απριλίου σε συνέντευξη τύπου για την σύσταση της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους η Πρόεδρος της Βουλής, καυτηριάζοντας τα υπέρογκα ποσά που σχετίζονται με την υπόθεση της Siemens, αναφέρθηκε στο πρόσωπο της σημειώνοντας… «Αυτό θέλω να το ακούει η φωτογράφος της Βουλής που έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα».

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες η φωτογράφος, απλήρωτη γαρ, απέστειλε email στην Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της και αν θα της καταβληθεί η αμοιβή της για τους 6 μήνες που ήταν απλήρωτη.

Σήμερα, επικοινώνησε μαζί της ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης, και της ανακοίνωσε ότι «η Πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά της και δεν θα της ανανέωση τη σύμβαση» .

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version