Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Γιατί έλειπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Βουλή;

Γιατί έλειπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Βουλή;

H Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει συνηθίσει τους πάντες να βρίσκεται πάντα στην έδρα της και να παρακολουθεί τα πάντα και τους πάντες με άγρυπνο βλέμμα. Ωστόσο, σήμερα η εικόνα ήταν διαφορετική.

Η απουσία της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις.

Για τους περισσότερους αυτή η απουσία ερμηνεύεται ως ένα μήνυμα προς το Μαξίμου. Ένα μήνυμα διαφωνίας από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον χειρισμό του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που ήρθε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Να θυμήσουμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ως βουλευτής στην προηγούμενη Βουλή καυτηρίαζε αυτή την τακτική να βαφτίζονται τα νομοσχέδια κατεπείγοντα, αλλά και ως Πρόεδρος της Βουλής είχε διευκρινίσει πως αυτά τελειώνουν με τη νέα Βουλή.

Όπως φάνηκε όμως αυτά δεν τελειώνουν και έτσι οι περισσότεροι θεωρούν πως εκεί οφείλεται και η σημερινή της απουσία.

Μάλιστα, αυτή η εκδοχή δυναμώνει και από το γεγονός πως η κα Κωνσταντοπούλου βρισκόταν στο κοινοβούλιο, καθώς κατά την ψηφοφορία μπήκε στην Ολομέλεια, ψήφισε και εν συνεχεία αποχώρησε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε