Πολιτική

Debate – Εκλογές 2015: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην ΕΡΤ (ΦΩΤΟ)

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το debate των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι εξής: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).


Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των δημοσιογράφων που θα μετέχουν στο debate, στην Αγ. Παρασκευή, με στόχο τον καθορισμό και το πλαίσιο των ερωτήσεων που θα υποβληθούν στους αρχηγούς των κομμάτων, υπό τον συντονιστή της βραδιάς Πάνο Χαρίτο και σύμφωνα με τους κανόνες που ορίστηκαν από τη διακομματική επιτροπή.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής