Πολιτική

Δείπνο Μητσοτάκη, Βούτσιτς, Τουσκ στο Βελιγράδι – Σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας

Δείπνο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον πρωθυπουργό της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ στο Βελιγράδι.

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Βελιγράδι, όπου παρακάθησε, μαζί με τον πρωθυπουργό της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Σερβίας επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις Ελλάδας – Σερβίας και συζήτησαν για τις προτεραιότητες σε όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων.

MITSOTAKIS VUCIC TUSK

MITSOTAKIS VUCIC TUSK

MITSOTAKIS VUCIC TUSK

MITSOTAKIS VUCIC TUSK

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας και των Δυτικών Βαλκανίων.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ