Site icon NewsIT

Δεκαπενταύγουστος: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με αναφορά στους πυρόπληκτους της Αττικής

15.08.2024 | 16:13
Δεκαπενταύγουστος: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με αναφορά στους πυρόπληκτους της Αττικής

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο. Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

«Η Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας Μητέρας, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική», σημείωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Σε δήλωσή της αμέσως μετά τη δοξολογία για τον Δεκαπενταύγουστο στον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου στη Λέσβο, όπου παρέστη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καταστροφική φωτιά στη βορειοανατολική Αττική.

«Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν», τόνισε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, η κ. Σακελλαροπούλου, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην κατάσβεσή τους και εξέφρασε την ευχή για την αποκατάσταση των ζημιών το συντομότερο δυνατόν.

«Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποία ο λαός μας τιμά και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την προστάτιδα Μητέρα, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική. Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν από αυτές, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όσους έδωσαν, για άλλη μια φορά, ηρωική μάχη με τις φλόγες, και ελπίζουμε οι ζημιές να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Χρόνια Πολλά!».

φωτογραφία: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version