Site icon NewsIT

Δεν συμφωνούν ούτε για τις περικοπές των μισθών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής!

03.10.2013 | 15:15
Δεν συμφωνούν ούτε για τις περικοπές των μισθών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής!

Δεν συζητήθηκε τελικά στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, το θέμα της περικοπής της βουλευτικής αποζημίωσης για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους οποίους έχει επιβληθεί προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προπαρασκευαστικές επαφές που έγιναν δεν διαπιστώθηκε ομοφωνία.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα αναφερόταν ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα και μοναδική προϋπόθεση θα είναι οι βουλευτές να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Βουλής ήταν σε συνεχείς επαφές έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις μέσα σε ελάχιστα 24ωρα. Εκτός από την περικοπή του μισθού θα γινόντουσαν προσπάθειες να παυθούν όλα τα προνόμια που έχουν οι βουλευτές όπως:

Αυτοκίνητα, συνεργάτες, κινητά τηλέφωνα και γραφεία.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση, συνολική θα πρέπει να είναι, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση που θα τεθεί στην κρίση της Ολομέλειας της Βουλής για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν μετά το πρωτόγνωρο γεγονός ύπαρξης στην ελληνική Βουλή ενός νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση.

Ο κ. Βούτσης με παρέμβασή του, κατέστησε σαφές ότι το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν σε αυτή την υπόθεση και τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή (θέματα άρσης ασυλιών, ενδεχόμενο αναπλήρωσης εδρών, χρηματοδότηση κόμματος, μισθολογικά, αποζημιώσεις, γενικά τα ονομαζόμενα προνόμια) πρέπει να συζητηθούν ενιαία κατά τη νέα Σύνοδο στην Ολομέλεια, διότι δεν είναι θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιμέρους ρυθμίσεις.

Δεν είναι σωστό τα ζητήματα που έχουν ανακύψει να λυθούν φέτα-φέτα, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στην Ολομέλεια με την πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, είπε ο κ. Βούτσης, και τα κόμματα να τοποθετηθούν πολιτικά. Διευκρίνισε επίσης πως διαφορετική θα πρέπει να είναι η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και που θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απολογείται ο Χρήστος Παππάς – “Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν”

“Ξέμεινε” από υποστηρικτές η Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: Όλα τα τηλεφωνήματα μετά την δολοφονία Φύσσα σε δυο γραφήματα

Στην Ευελπίδων η Θέμις Σκορδέλη, η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα από τον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Κορυδαλλός ετοιμάζεται να υποδεχτεί Μιχαλολιάκο, Λαγό και Πατέλη – Στις 13:00 τελικά η μεταγωγή του Χρήστου Παππά στην Ευελπίδων για να απολογηθεί

New York Times: Μπούμερανγκ στον Σαμαρά η Χρυσή Αυγή

3 διοικητές αστυνομικών τμημάτων στο στόχαστρο για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

Κεδίκογλου: Φυσικά και εξέπληξε τον Σαμαρά η απόφαση για Κασιδιάρη, Μίχο, Παναγιώταρο

Άφαντος ο άνθρωπος που ειδοποίησε το τάγμα εφόδου – Παραδόθηκε η γυναίκα του

Με καθυστέρηση τριών ωρών η απολογία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά – Σήμερα στις φυλακές ο “φύρερ” Μιχαλολιάκος και οι Λαγός, Πατέλης

Κασιδιάρης: Ξένα κέντρα εξουσίας πίσω από την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version